PAmicrowaves
Maart 28, 2024, 11:34:50 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: SMF - Just Installed!
 
   Startpagina   Help Zoek Kalender Inloggen Registreren  
Pagina's: [1]   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Notitieboekje gevonden bij het opruimen van Heelweg 2017  (gelezen 1963 keer)
Henk Jenniskens PE0SSB
Newbie
*
Berichten: 8


« Gepost op: Januari 19, 2017, 12:47:32 »

We hebben het zaterdag 14 januari weer zeer naar de zin gehad en we hadden een onafgebroken stroom van aanvragen voor metingen. Vooral filters waren favoriet maar ook converters, richtkoppelaars en meetsnoeren. De mensen stonden 3 rijen dik aan de stand. Vanwege de drukte hebben we helaas niet iedereen kunnen helpen en dat leverde soms teleurgestelde blikken op. We beraden ons hoe we volgend jaar meer "productie" kunnen maken maar ook e.e.a. te registreren met de behaalde resultaten. In ieder geval vond iedereen het fantastisch dat ze drie rijen dik mee konden meekijken op het grote externe beeldscherm van de R3273 analyzer.
Gerard, John (Beterschap!), Eene en Frans-Johan bedankt voor de perfecte organisatie.
Bij het opruimen is er een notitieboekje blijven liggen en dit hebben we meegenomen. Het is een A5 boekje met een Rohde & Schwarz cover. Er staan flink wat aantekeningen in van verschillende onderwerpen en ook enkel bladzijden log's. We horen graag wie dit boekje kwijt is geraakt zodat dit opgestuurd kan worden.
Best 73
Han Jenniskens PA0JEN
Henk Jenniskens PE0SSB
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!