PAmicrowaves
Maart 29, 2024, 11:02:22 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: SMF - Just Installed!
 
  Startpagina Help Zoek Kalender Inloggen Registreren  
  Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Evenementen / Heelweg / Heelweg 2024, bedankt! Gepost op: Januari 14, 2024, 01:04:36
Het was de eerste keer in al 3 jaar dat ik naar de Heelweg bent... Zeer gezellig evenement en heel goed dat ik kon een praatje hebben met veel mensen die ik voor een lange tijd niet hebben gezien. Veel interessante dingen aan het gebeuren en natuurlijk heb ik ook kunnen wat inkopen voor mijn projecten  Lachen .  Heb een paar foto's genomen maar alleen met een 'smartfone' dur niet echt goed kwaliteit... Ik ga zeker in de aankomende jaren naar toe. Bedankt aan de organisers en al de mensen die het mogelijk maken!
2  Antennes / Antennes / Re:bruikbaarheid schotels voor microwaves Gepost op: Januari 11, 2024, 08:32:12
Zo te zien en te lezen is de dish zelf te gebruiken tussen de 5.1GHz en 5.9GHz optimaal, wat betekend dat het prima zou zijn voor onze 6cm band. Maar het schotel zou wel kunnen gebruikt voor andere banden, natuurlijk, met een gain die afhankelijk is van de frequentie vs. het maat van de schotel - en U moet dan de juiste feedpoint bepalen.

Maar het "antenna feed" is eigenlijk niet alleen een 'feed' maar een module die een R.F. transceiver in zich heeft, gekoppeld met een Ethernet modem die bestemd is voor Ethernet gebruik (en dus met een PoE ethernet interface) - denk aan het 5GHz "WiFi" band - en het word wel een beetje werk om de ingebouwd transceiver en horn feed af te koppelen en apart te gebruiken.

U zou ook Uw eigen 'feed' kunnen ontwikkelen en/of bouwen en op de dish monteeren, weer vor het 6cms band.
3  Evenementen / Heelweg / 'T moet gezegd worden - weer bedankt! Gepost op: Januari 29, 2020, 07:33:10
Weer bedankt aan de organisators en andere deelnemers voor een gezellig en vruchtbaar microgolfdag! Niet te missen!
4  Evenementen / Heelweg / Veel dank aan organisatie Gepost op: Januari 23, 2019, 05:34:38
Ik moet gewoon de organisators en de deelnemers zeer goed bedanken voor een interessante en gezellig bijeenkomst - weer! Laatste keer voor mij was 2017, 2020 ga ik zeker niet missen hoop ik. Goed om mensen te ontmoeten die ik met ATV hebben gewerkt in het verleden!
73's en tot werkens.
5  Evenementen / Heelweg / Goed verlopen Heelweg, Bedankt. Gepost op: Januari 29, 2017, 12:11:15
Ik vond de Heelweg bijeenkomst weer een zeer gezellig en interessante ervaring en ook een plezier waar je bekenden (en ook onbekenden) weer tegenkomt.

Het is duidelijk dat er heel wat werk is vooraf en na het gebeuren, die gedaan is door een team met uitstekende resultaten. Reden genoeg om ze te bedanken voor hun inzet.

Dus: bedankt en zeker tot de volgende keer!
6  Te Koop / Te Koop gevraagd / Te koop gevraagd / Spectrum analyzer voor de 24GHz band Gepost op: Januari 04, 2017, 04:43:52
Ik was namelijk op zoek naar een spectrum analyser die de 24GHz band bereikt. Ik heb op de Heelweg (best gezellig) daar in Westendorp (mooie landelijk, wat mooie witte weer zeg!)  zo'n analyzer aan kunnen schaffen. Bedankt voor het wijsmaken en m'n wensen verspreiden (je weet wie je bent).

Met de vriendelijke groeten en 73's,

Trevor Gale PA2TG / G8GFH
Pagina's: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!