PAmicrowaves

Algemeen => Algemeen => Topic gestart door: Hans v Alphen PA0EHG op April 22, 2023, 12:05:46Titel: pamicrowaves@groups.io
Bericht door: Hans v Alphen PA0EHG op April 22, 2023, 12:05:46
Hallo allemaal,

Ik merk al heel lang dat het hier heeeeel erg rustig is geworden.  Dat is jammer en komt wellicht omdat er nieuwe concepten zijn ipv een bericht plaatsen en afwachten of iemand het forum bezoekt om te kijken of er nieuwe berichten zijn.
Daarom heb ik een pamicrowaves@groups.io aangemaakt, voordeel van die groep is dat als iemand een bericht ingeeft dat het doorgestuurd wordt naar andere leden voorzover ze ervoor kiezen om die berichten dagelijks of meteen te krijgen.
Ik hoop dat dat concept resulteert in meer berichten en wellicht ook meer uitwisseling wat we allemaal aan het doen zijn. Dat kan dan wellicht ook meer activiteit op de band opleveren.

Ik neem aan dat de meeste deelnemers op de hoogte zijn van groups.io.  Aanmelden kan via https://groups.io/g/PAMICROWAVES

73's  Hans PA0EHG / DC1EHG


Titel: Re:pamicrowaves@groups.io
Bericht door: Hans v Alphen PA0EHG op Mei 15, 2023, 10:44:43
Loopt nog niet storm  :'( :'(

De aanmeldingen voor deelname aan de groep pamicrowaves@groups.io loopt nog niet storm. Tot nu toe zijn er drie leden aangemeld. Daarmee gaat het initiatief niet een effect geven wat ik had gehoopt.

Het forum hier op PAmicrowaves is naar mijn idee nog weinig stimulerend en ik zie een io groep van bv UKmicrowaves wel goed functioneren. Dat was voor mij reden om te kijken dat we zoiets ook in NL zouden kunnen opzetten.
Hierbij nogmaals een oproep aan de microgolf amateurs van PA om zich aan te melden voor de pamicrowaves@groups.io . Pas met voldoende deelname en uitwisseling van activiteit kunnen we effecten verwachten.
Ik neem aan dat er best microgolf amateurs actief zijn die geïnteresseerd zijn in de actuele ontwikkelingen in PA op microgolfgebied, die informatie uitwisseling kan eenvoudiger via een pamicrowaves@groups.io dan via het forum op de website pamicrowaves.nl.

Ik wacht af of er meer aanmeldingen gaan komen.

73's  Hans PA0EHG/DC1EHG